Begränsa antalet besökare genom att ta bort ”plus 1”-möjligheten
Begränsa antalet besökare genom att ta bort ”plus 1”-möjligheten

Personer som redan har angett att de tar med sig en extra gäst påverkas inte.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ta bort möjligheten för deltagare att ta med extra personer, men det kommer inte att på verka deltagare som redan fyllt i att de vill ta med sig någon, utan bara deltagare som registrerar sig efter ändringen.

Ta bort deltagares möjlighet att ta med sig en extra

Ändra inställningar för om deltagare får ta med sig en extra gäst eller inte genom att göra så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Skrolla ned och klicka ur rutan `Guests can bring extras` (gäster får ta med sig extra gäster)