Jag har duplicerat ett event och döpt om det. Ändå dyker det gamla eventnamnet upp före det nya när jag delar det. Hur fixar jag detta?
Jag har duplicerat ett event och döpt om det. Ändå dyker det gamla eventnamnet upp före det nya när jag delar det. Hur fixar jag detta?

Ta bort det gamla namnet när du skapar en kopia av ett gammalt event.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här för att ta bort det gamla namnet och byta till ett nytt på ett kopierat event:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` eller eventets namn (bredvid hus-ikonen)

3. Klicka på `Edit`, den blå knappen uppe till höger

4. Skriv det nya namnet på ditt event under Name

5. Klicka på `Save`.