Hur tar jag bort någon från ”Attendees”-listan?

Vill du ta bort en deltagare som inte längre ska komma på ditt event från deltagarlistan?

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ta bort deltagare från deltagarlistan för biljettevent

Gör så här för att ta bort en person från deltagarlistan till ett biljettevent:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `List`

3. Välj den person du vill ta bort genom att klicka på deltagarens namn

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka på `Delete ticket`

Personen du tar bort från listan kommer att få e-postmeddelandet "Decline" ("avregistrering") om du inte bockar ur rutan "Send decline email" ("skicka avregistreringsmeddelande via e-post").

I din deltagarlista kommer deltagaren som har tagits bort, eller en deltagare som avanmält sig, att visas som "Unkown" (okänd) och alla uppgifter om personen och köpet tas bort - personen håller då alltså inte längre någon biljett.

Ta bort deltagare från deltagarlistan för gratisevent

Gör så här för att ta bort en person från deltagarlistan till ett gratisevent (RSVP):

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `List`

3. Välj den person du vill ta bort genom att klicka på deltagarens namn

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka på `Not going` under Status i rullgardismenyn

Personen du tar bort från listan kommer att få e-postmeddelandet "Decline" ("avregistrering") om du inte bockar ur rutan "Send decline email" ("skicka avregistreringsmeddelande via e-post").

I din deltagarlista kommer deltagaren som har tagits bort, eller en deltagare som avanmält sig, att visas med statusen "Declined" (tackat nej)

Inställningar för meddelande om avregistrering

För att göra inställningar för avregistreringsmeddelandet (Decline), gör så här:

1. Klicka på `Messages`

2. Klicka på `Decline`

3. Klicka i eller klicka ur rutan "Send decline email"

4. Redigera meddelandet om avregistrering vid behov