Hur skickar jag en påminnelse till de som ännu inte registrerat sig?
Hur skickar jag en påminnelse till de som ännu inte registrerat sig?

Skicka ett meddelande via e-post till de som varken tackat ja eller tackat nej till din inbjudan.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skicka en påminnelse via e-post bara till de som inte svarat på din inbjudan ännu, gör så här:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Klicka på `Compose`

3. Klicka på fliken `Content`

4. Skriv texten med informationen som skall skickas ut till dina deltagare genom att fylla i fälten under Subject (rubrik) och Message (text)

5. Klicka på fliken `Recipients`

6. Klicka i rutan `Status`

7. Klicka i rutan `Invited` för att välja att skicka ett meddelande bara till de som ännu inte har svarat på din inbjudan.