Kan jag lägga till en gäst direkt på listan?

Du kan lägga till någon direkt på listan utan att de behöver gå in och klicka på registreringsknappen.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att själv lägga till en person på gästlistan manuellt, gör så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Add new`

3. Fyll i den information som behövs om din deltagare. Du kan välja vilken status du vill ge dem när du lägger till dem och välja om de ska få ett meddelande eller inte. Det finns också ett fält för att lägga till en kommentar som inte är synlig för gästen där du kan lägga till en kommentar för dig och dina teammates.

4. Klicka på `Save`