Kan jag exportera namnskyltar till mina gäster?

Skapa namnlappar i utskriftsvänligt format och välj vilken information som ska finnas på dem.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa namnskyltar

Skapa namnskyltar som går att skriva ut genom att göra så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Name badges`

3. Välj vilken information som ska synas på namnskyltarna och detaljer om format under fliken Name badges

4. Klicka på `Save`

5. Klicka på `Generate` för att öppna upp ett dokument som går att skriva ut

Check-in app kopplad till skrivare

Du kan koppla Confetti Check-in appen med en extern etikettskrivare. Confettis Check-in app är kompatibel med skrivare med stöd för AirPrint. Om du har en etikettskrivare som är kompatibel med Check-in appen, gör så här:

OBS! Fungerar endast med iOS (iPhone eller iPad)

För att koppla upp etikettskrivaren med Check -in appen, gör så här:

1. Slå på routern

2. Slå på skrivarna (håll i ON-knappen)

3. Koppla upp dig mot routern som heter “cc” under WiFi-inställningarna på mobilerna du använder

4. Gå in i Confetti appen på mobilen. Det ska vara version 1.0.16, om du har en lägre, uppdatera eller installera på nytt i App Store.

Inställningar för Check in

För att se inställningar för incheckningar i appen, gör så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på "Scan"

3. Klicka på Settings- ikonen högst upp till höger

I inställningar har du olika valmöjligheter:

• Auto check in: När denna är på så checkas deltagaren in automatiskt direkt vid en skanning.

• Print on check in: När denna är på så skrivs etiketten ut automatiskt vid en incheckning.

Skapa namnskyltar för etikettskrivare kopplade till Check-in app

För att skapa namnskyltar att skriva ut med en etikettskrivare som är kopplad med Check-in appen, gör så här (detta görs i verktyget Confetti):

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Name badges`

3. Välj vilken information som ska visas på namnskyltarna och i vilket format under fliken Check-in app printer

4. Klicka på `Save`

Skriv ut namnskyltar med etikettskrivare kopplad till Check-in appen

För att skriva ut namnskyltar till dina deltagare som har checkats in med en etikettskrivare som är kopplad med appen, gör så här (i appen):

1. Skanna QR-koden eller hitta deltagaren manuellt i deltagarlistan

2. Checka in deltagaren

3. Klicka på "Print label"

4. Om du inte redan har fått välja skrivare får du göra det nu genom att klicka på namnet på skrivaren