Content-delen
Hur gör jag ett schema-block?

Vill du lägga till ett block med allt som kommer hända under eventet och låta dina gäster få veta när och var det kommer hända?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Schedule (schema) kan du lägga till allt fantastiskt som kommer att hända under ditt event och vilken tid. Händelserna som du lägger in sorteras automatiskt.

Lägg till ett schema-block

Så här lägger du till ett schema-block:

1. Klicka på `Content`

2. Klicka på `Schedule`

3. Klicka på `Add`

4. Redigera ditt schema genom att lägga til information som exempelvis title under "Title", beskrivning "Description", och datum och tid, "Date & Time".

Om flera saker som händer på samma tidpunkt kan du sortera dem genom att klicka och hålla ner på de tre små strecken på vänster sida av en post, och sedan dra posten dit du vill ha den.

Visa schemat

Schemat (Scedule) är inställt på att vara dolt till det att du vill visa det. Gör så här för att visa schemat på din eventsida:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start`

3. Klicka på `Schedule`

4. Klicka på `Show`