Hur tar jag bort titeln i headern?

Vill du bara ta bort titeln eller knappen eller allt? Det finns lite olika knep du kan prova.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra Headern -sektionen högst upp på din eventsida, på lite olika sätt beroende på vilket resultat du vill ha. För att navigera till Header-blocket och redigera det, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start` eller namnet på ditt event (bredvid hus-ikonen)

3. Klicka på `Header` -blocket

Ta bort titeln men spara beskrivningen

Om du bara vill ta bort titeln ”Title” men behålla beskrivningen ”Tagline” i headern, välj att klicka i rutan`Text header` och slå ett mellanslag i ”Title”-fältet. Om du bara lämnar fältet tomt kommer namnet för eventet fyllas i automatiskt.

Ta bort titel och beskrivning

Om du vill ta bort både titeln ”Title” och beskrivningen ”Tagline” i headern, klicka i rutan `Logo header` och strunta i att ladda upp någon logga.

Ta bort titel, beskrivning och registreringsknapp

Om du vill ta bort ”Title”, ”Tagline” och registreringsknappen ”Signup” i headern, välj `No header`, så består din header bara av din bakgrundsbild.