NÀr en deltagare pÄbörjar ett köp reserveras biljetterna under en begrÀnsad tid.
Som standard gÀller följande tider:
Betalda biljetter: 7 minuter
Gratisbiljetter: 30 minuter
Du kan sjÀlv Àndra reservationstiden. Den tid du vÀljer gÀller för bÄde betalda biljetter och gratisbiljetter.
Ăndra reservationstiden
GĂ„ till Settings
Klicka pÄ Setup
Scrolla lÀngst ner till biljettinstÀllningarna
Markera rutan `Set how long tickets are held during checkout`
Ange önskat antal minuter
Klicka pÄ Save.
Vad hÀnder nÀr tiden gÄr ut?
Om deltagaren inte slutför köpet inom den angivna tiden:
SlÀpps de reserverade biljetterna och blir tillgÀngliga för andra.
SlÀpps eventuella tillÀgg och rabattkoder som reserverats.
Kan deltagaren inte lÀngre slutföra det pÄbörjade köpet.
Du mÄste ange ett heltal pÄ minst 1 minut. Om du anger 0 eller lÀmnar fÀltet tomt behÄlls den senast sparade giltiga tiden.
Den hÀr instÀllningen Àr endast tillgÀnglig för Ticket-events.
