Hoppa till huvudinnehåll

Dölj autofyll för biljetter

Vill du förhindra att information automatiskt kopieras till flera biljetter? Då kan du enkelt dölja funktionen `Auto fill remaining tickets with same info`.

Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧

Så gör du:

  1. Gå till `Pages`

  2. Klicka på `Copy`

  3. Bocka i alternativet `Hide "auto fill remaining tickets"`.

Funktionen för att autofylla biljetter försvinner från anmälninngsvyn, vilket ger en mer kontrollerad och manuell ifyllning av information per biljett.
​

Perfekt när varje biljett kräver unika uppgifter eller när du vill undvika oavsiktlig duplicering.

Fick du svar på din fråga?