Vi har skrivit Data Processing Addendums (DPA) med alla vår sub-processorer och dessa kan delas på begäran till support@confetti.events.

Heroku (ägda av Saleforce) - Irland

Cloud hosting leverantör där vi har våra databaser och all kod

Intercom - USA

Kundsupport-chatt, email och FAQ såväl som Business intelligence och nyhetsbrev.

Amazon Web Services - Irland

Vi använder deras S3 för att lagra alla bilder som våra användare laddar upp. De äger även servrarna som Heroku använder för lagring.

Stripe - USA

Betalningsleverantör för prenumerationer och biljetter.

Sendgrid - USA

Email-leverantör för transactional campaign emails.

Mailchimp & Mandrill

Email-leverantör för transaktions- och kampanj-email. Alla emails associerade till deltagare raderas automatiskt från deras servrar efter 30 dagar.

Cloudflare - Global

Cloudflare är en CDN som cachar alla våra bilder.

Cloudinary - USA

Bildlagringstjänst som vi använde fram till början av 2016. Alla bilder uppladdade efter det lagras på S3.

Google Analytics - USA

Vi använder Google för att spåra annonskampanjer, se antal besökare och hur de använder vår sida.

Facebook - USA

Vi använder Facebooks tracking-pixel för att rikta annonser och du kan välja att använda Facebook som inloggning.

Castle - USA

Castle upptäcker och mildrar kontokapningar i webb- och mobilappen.

Slack - USA

Vi skickar notifikationer när det händer något utmärkande i våra system.