Snabbhjälp: "messages" -> "compose" -> "send as sms"

För att skicka sms via Confetti klickar du på "messages" i menyn.

Precis som med emails så kostar sms krediter. Dessa räknas separat från emails och visas i en egen mätare. För att köpa till SMS-krediter klickar du på "buy SMS credits".

För att skicka ett SMS klickar du på "compose" och väljer "send as SMS".

Sms kan bestå av 160 tecken.

Telefon-fältet ligger under namn och email-fälten och är, i likhet med de två ovanstående fälten, inte möjligt att flytta på.

Du kan avaktivera telefonnummer via "pages" ->  "signup form" -> "mobil phone" -> "edit" -> "deactivate".

Om du vill garantera att alla event deltagare får dina sms behöver du göra fältet obligatoiskt.

• Telefonnummer synkroniseras med kontakter. Om du har en kontakt utan telefonnummer i din kontaktlista, "contacts",  som anmäler sig till ett event där hen anger sitt telefonnummer så kommer det att sparas i kontaktlistan. (Business)
  • Både "contacts" och "attendees" -> invite/import" och "export" har stöd för telefonnummer nu.