"Last date for updating registration” innebär hur länge en gäst kan göra ändringar i sin anmälan. Det är inte det sista datumet biljetterna är tillgängliga för köp.

Om du klickar på en biljettbatch och tittar under ”set release and close date” så kan du klicka på den grå knappen ”+ end date” så kan du sätta ett slutdatum för biljettbatchen.

Om datumet har passerat så kan du istället välja ”hide ticket batch”-alternativet. Det döljer biljettbatchen så att biljetterna inte längre är tillgängliga för köp.

Du behöver göra dessa ändringar manuellt på alla de olika biljettbatcharna.