Email-krediter är helt enkelt hur många mail du kan skicka från ditt Confetti-konto. Varje kredit motsvarar ett mail.

De enda meddelanden som kräver krediter är de du skickar ut manuellt. De som genereras när en besökare på sidan till exempel klickar på registreringsknappen räknas inte mot dem.

Så, när du bjuder in någon dras det en kredit.

När de klickar på registreringsknappen, eller köper en biljett, och får ett välkomstmail  dras det inte någon kredit.

Om du skickar ut en påminnelse innan eventet dras det en kredit.

Om dina gäster får förhinder och ändrar sin status till ”not coming” så att de får ett ”decline”-mail dras det inte någon kredit.

Notera att om du ändrar en gästs status från ”attending” till ”declined” kommer det dras en kredit.

Grundregeln är: om du skapar ett mail dras det krediter. Om dina gäster gör det dras det inte några krediter.