Du kan göra detta på lite olika sätt beroende på vilket resultat du vill ha.

Om du bara vill ta bort ”title” men behålla ”tagline” väljer du ”text header” och slå ett mellanslag i ”title”-fältet. Om du bara lämnar tomt kommer namnet för eventet autofyllas i.

Om du vill ta bort både ”title” och ”tagline” väljer du ”logo header” och struntar i att ladda upp någon logga.

Om du vill ta bort ”title”, ”tagline” och ”signup”-knappen väljer du ”no header”. Då består din header bara av din bakgrundsbild.