Klicka på ”attendees” -> ”invite/import”. Tänk på att detta är en betalfunktion.
Du kan inte skicka inbjudningar genom oss om du har gratisversionen.

Om du vill bjuda in en grupp människor på en gång kan du välja gruppalternativet. Då dyker det upp en ruta där kan klistra in namn och adresser. De ska vara separerade av tab eller komma och det är viktigt att följa exemplet som står ovanför rutan för att det ska bli rätt.

Tänk på att gå igenom era maillistor regelbundet så ni inte blir spammarkerade.