Vi har ingen funktion för att skicka fakturor via Confetti.

Vad vi har är en funktion för att samla in den information du behöver för att själv skicka ut dina fakturor. Du behöver en av våra betalningsplaner. Vi tar 50 kr per faktura.

När du skapar (eller redigerar) en biljettbatch kan du välja ”enable invoice payments”. Då kan dina kunder välja fakturabetalning när de köper biljetter. Du kommer då få en lista under ”attendees” -> ”export” som heter ”invoices”. Där hittar du all information du behöver för att skicka ut fakturor.