Du kan bestämma vem ska kunna registrera sig till ditt event på samma ställe där du väljer vilka som ska ha tillgång till sidan. I menyn klickar du på ”settings” -> ”setup” Där hittar du sektionen ”who can attend this event?”.

Everyone:

Om du väljer ”everyone” så kommer alla som besöker din eventsida  kunna registrera sig till ditt event.

Invitation only:

Om du väljer ”invitation only” kommer ingen att kunna registrera sig till ditt event förutom de som du har gett speciell access. Du ger människor access till registreringen genom att  skicka ut

mail-inbjudningar via Confetti. När en person öppnar sin inbjudan och klickar på länken i mailet så kommer hen kunna registrera sig till eventet. Att klicka på länken i mailet kommer var det enda sättet registrera sig för till eventet om du väljer det här alternativet.

Tänk på att detta alternativ kommer att skapa en personlig inbjudan som inte kan delas till andra personer.

Password:

Om du väljer ”password” så lösenordsskyddar du registreringsknappen. Det enda du behöver göra är att välja ett lösenord och dela det till de du vill bjuda in till ditt event. När de klickar på registreringsknappen på din eventsida blir de uppmanade att skriva in lösenordet kunna registrera sig. Om man inte har lösenordet kommer det inte vara möjligt att registrera sig. Detta är ett bra alternativ om du inte vill att vem som helst ska kunna registrera sig men att de du bjudit in ska kunna bjuda in sina vänner.