Du kan konfigurera sekretessinställningarna i admin-delen genom att klicka på ”settings” -> ”setup”. Högst upp hittar du sektionen ”who can see this event?” Där har du tre alternativ:

Everyone:

Om du väljer ”everyone” så kommer din sida, som ovan nämnt, att vara synlig för alla.

Invitation only:

Om du väljer ”invitation only” kommer ingen, förutom de du givit access, att kunna se sidan. Du ger personer access till sidan genom att skicka ut inbjudningar via Confetti. När en gäst klickar på länken i mailet får hen möjlighet att se din eventsida och tillgång till registreringen.

Tänk på att det gör dina inbjudningar personliga och att dina gäster inte kan bjuda in andra.

Password:

Om du väljer ”password” lösenordsskyddar du din eventsida. Det enda du behöver göra är att välja ett lösenord för ditt event och dela det till de som du vill ge access. När de klickar på länken blir de uppmanade att fylla o lösenordet. Utan lösenordet kommer de inte ha möjlighet att tillgå sidan.

Detta alternativ är bra om du vill att dina gäster ska kunna bjuda in sina vänner men inte vill att sidan ska vara synlig för andra.