Snabbhjälp: Klicka på ”pages” -> ”sharing”.

Om du vill välja vilken bild och text som visas när någon delar ditt event på Twitter/Facebook/LinkedIn kan du gör det genom att klicka på ”pages” -> ”sharing”.

Eventuellt behöver du ”debugga” länken efter att ha sparat på vår sida för att försäkra dig om att det som redigerats visas upp korrekt. Det kan du göra här:

https://developers.facebook.com/tools/debug/sharing/

Med sidor som LinkedIn är informationen cachad vilket betyder att LinkedIn sparar kärninformationen om webbplatsen.

Du kan till exempel lägga till

?2

till slutet av webbadressen för att LinkedIn ska läsa den som en helt ny webbplats.